6 Mayıs 2010 Perşembe

HAYIRLI CUMALAR


7 yorum:

  1. selam Sacide ablacığım cüzler bittimi cumaya duası yapılacak da inşaallah bir haber verirsen sevinirim yeni başlayacak hatimden de cüz istermisin kaç tane bana yaz lütfen sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Aynurcum cüzleri bu akşam bitirdim kardeşim,yeni başlayacak hatimden 1-2-3-üncü cüzleri alayım.ALLAH'a emanet ol,Peygamber Efendimize benden selam söyle,selam ve dua ile kal.

    YanıtlaSil
  3. sacide ablacığım 1-2-ve 3. cüzler sizin 15 gün süresi var lütfen bitirince bloğuma yorum bırakarak haber verirmisiniz Allah sevabını misliyle versin hayırla kalın isterseniz bloğuma gelip dağılıma bakabilirsiniz sevgiler

    YanıtlaSil
  4. sevgili arkadaşıma hayırlı geceler dilemeğe geldim ALLAHa emanet ol sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol Feriha'cığım sana'da hayırlı geceler arkadaşım,herşey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  6. Hobidünyam woman forum tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 4. sü PASTALAR VE KEKLER etkinliğine ben yani PAPATYA68 ev sahibeliği yapacağım 15 MAYIS İLE 15 HAZİRAN arasında yapılacak olan etkinliğimize katılmak için pastanızı veya kekinizi yapıp resmiyle birlikte tarifinizi sahrayolu@gmail.com adresime göndermeniz ve bloglarınızda yayınlamanız yeterli olacak bloğu olmayan arkadaşlar da mail atarak isimlerini de belirterek katılabilirler hepinizi bekliyoruz:)


    Ayrıca her ay için yeni bir konu ile etkinliklerimiz devam edecektir TEMMUZ VE AĞUSTOS ayları tatil nedeniyle etkinlik olmayacak diğer aylarda devam edecektir eğer sizde bu etkinliklere ev sahibeliği yapmak isterseniz sahrayolu@gmail.com a mail atmanız yeterli sırasıyla değerlendirip sizlere hangi ay ev sahibesi olacağınızı ve etkinlik konusunu bildireceğiz başvurularınızı da bekliyoruz.
    hobidünyam woman forum adına papatya68.blogspot.com

    YanıtlaSil